'One cannot think well, love well, sleep well if one has not eaten well!'

Pasta feest formules

Formule A

A volonté!
  • Voor €11,5/volwassene, €8,5/kind (-10jr) mogen je gasten hun buikje rond eten. Ze mogen zo vaak terugkomen als ze willen en kunnen zo meerdere van onze 8 verse, huisbereide en heerlijke sauzen proeven.
  • Kilometervergoeding (heen en terug) = €1/km.
    Vaste kost = €150.
  • Minimumafname = €575 + vaste kost + kilometervergoeding
    1u30 (<100 personen) en 2u (>100 personen) bediening inbegrepen.
Ook gratis glutenvrij en lactosevrij te verkrijgen, op aanvraag

Formule B

Je vraagt ons op je feest.
  • Je bepaalt zelf als je gasten kleine (€6) of grote (€8) porties krijgen. (Omwille van een vlotte bediening te kunnen garanderen, kan een mix van beiden niet). Je gasten kiezen dan welke saus of sauzen ze willen proeven. Jullie bestellen een exact aantal porties op voorhand (2 weken) en wij voorzien ons op dat aantal.
  • Formule met minimumafname van 100 porties.
    Kilometervergoeding (heen en terug) = €1/km.
    Vaste kost = €150

Formule C

Je vraagt ons op je evenement, beurs, opening,....
  • Jij zorgt voor elektriciteit en een standplaats, wij komen langs en je bezoekers betalen zelf aan ons wat ze bij ons nuttigen. Jullie betalen een opleg mits de minimumafname niet gehaald wordt.
  • 2u bediening inbegrepen, extra uren worden gerekend aan €50/30min. Formule met minimumafname van 100 porties.
    Kilometervergoeding (heen en terug) = €1/km.
    Vaste kost = €150

Dessert feest formules

Wil je je gasten na de lekkere pasta nog verwennen met een heerlijk dessertbuffet?

Dit kan, voor €8 of €12/persoon brengen wij een uitgebreide waaier aan verschillende desserts mee,
zodat je een heus dessertbuffet aan je gasten kan voorschotelen. Voor elk wat wils dus! Formule met minimumafname van 50 personen.

Bij het dessertbuffet worden de dessertjes door ons reeds thuis mooi gepresenteerd op zwarte dienbladen, wij geven de dienbladen af bij aankomst met de foodtruck en vragen jullie dan deze in een frigo-/koele ruimte te plaatsen. De dienbladen, bordjes, lepels, servetten brengen wij allemaal mee en mogen jullie ook allemaal houden. Op deze manier kunnen jullie de dessertjes voor jullie gasten uitstallen wanneer jullie dit het beste uitkomt. Dit hoeft dan niet snel snel na de pasta te gebeuren.

Formule A

8
1 groot + 1 klein dessertje/persoon
  •  

Formule B

12
2 grote + 2 kleine dessertjes/persoon
  •