Praktisch

Praktisch

Wat ons team nodig heeft om uw gasten vlot te kunnen bedienen is:

  • Een VLAKKE, verharde standplaats van min. 4m breed, 7m lang en 3m hoog, met voldoende ruimte om te manoeuvreren (indien de ruimte te krap, te laag, te hellend, te drassig is,...zal er niet opgereden worden).
  • 2 stopcontacten van 220v !op een verschillend circuit! (er wordt door ons zelf voor verlengkabels tot 50m gezorgd).
  • Een kraantje waar er 2 emmertjes warm, drinkbaar water kunnen gevuld worden (eenmalig).

Extra's

  • Verplaatsingsvergoeding: 50ct/km (Denk eraan dat wij heen en terug moeten!).
  • Op aanvraag en voor een kleine meerprijs kunnen wij enkele statafels meebrengen (€10/tafel).
  •  Indien gewenst voorzien wij ook een heerlijk, uitgebreid dessertbuffet voor €6 of €10/persoon.
    (Bij het dessertbuffet worden de dessertjes door ons reeds thuis mooi gepresenteerd op zwarte dienbladen, wij geven de dienbladen af bij aankomst met de foodtruck en vragen jullie dan deze in een koele/frigoruimte te plaatsen. De dienbladen, bordjes, lepels, servetten brengen wij allemaal mee en mogen jullie ook allemaal houden. Op deze manier kunnen jullie de dessertjes voor jullie gasten uitstallen wanneer jullie dit het beste uitkomt. Dit hoeft dan niet snel snel na de pasta te gebeuren.)